Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 113g62kcal1.8g14.9g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 45g103kcal2.3g7.9g6.3g2.6g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g23g81kcal5.2g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1171kcal61g50.6g81.6g8.6g
Valittu annoskoko412g586kcal30.5g25.3g40.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna206g293kcal15.3g12.7g20.4g2.2g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675