Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 150g83kcal2.4g19.8g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.6g0.7g22.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g137kcal3g10.5g8.5g3.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g30g108kcal6.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1562kcal81.2g67.2g109g11.4g
Valittu annoskoko550g781kcal40.6g33.6g54.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna275g391kcal20.3g16.8g27.3g2.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675