Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1503g827kcal24g198.1g2.6g12.8g
Kananmuna kuoreton 2204g3144kcal275.5g6.6g225.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 140g1240kcal0g0g140.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 601g1367kcal30.4g105.4g84.6g34.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g301g1082kcal69.1g0g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)551g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g15617kcal812.4g673g1089.4g114.2g
Valittu annoskoko5500g7809kcal406.2g336.5g544.7g57.1g
Annoskoko puolitettuna2750g3904kcal203.1g168.3g272.4g28.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675