Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 188g103kcal3g24.8g0.3g1.6g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 75g171kcal3.8g13.2g10.6g4.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g38g135kcal8.6g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1952kcal101.4g84.2g136g14.4g
Valittu annoskoko687g976kcal50.7g42.1g68g7.2g
Annoskoko puolitettuna344g488kcal25.4g21.1g34g3.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675