Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 225g124kcal3.6g29.7g0.4g1.9g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 90g205kcal4.6g15.8g12.7g5.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g45g162kcal10.4g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2342kcal122g101g163.4g17g
Valittu annoskoko825g1171kcal61g50.5g81.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna413g586kcal30.5g25.3g40.9g4.3g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675