Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 263g145kcal4.2g34.7g0.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 105g239kcal5.3g18.4g14.8g6.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g53g189kcal12.1g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g2733kcal142.2g117.8g190.4g19.8g
Valittu annoskoko963g1367kcal71.1g58.9g95.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna481g683kcal35.6g29.5g47.6g5g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675