Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g224g49kcal2.2g10.1g0g4.5g
Tonnikala öljyssä 127g241kcal34.5g0g11.4g0g
Kesäkurpitsa269g46kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g277g97kcal2.8g18.8g1.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2076g1470kcal84.8g83g89.8g24.4g
Valittu annoskoko1038g735kcal42.4g41.5g44.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna519g368kcal21.2g20.8g22.5g6.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741