Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g262g58kcal2.6g11.8g0g5.2g
Tonnikala öljyssä 148g282kcal40.2g0g13.4g0g
Kesäkurpitsa314g53kcal1.3g7.9g1.9g2.2g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 35g313kcal0g0g35.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g323g113kcal3.2g22g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g1715kcal98.8g97.2g104.8g28.2g
Valittu annoskoko1211g858kcal49.4g48.6g52.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna606g429kcal24.7g24.3g26.2g7.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741