Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g337g74kcal3.4g15.1g0g6.7g
Tonnikala öljyssä 191g362kcal51.7g0g17.2g0g
Kesäkurpitsa404g69kcal1.6g10.1g2.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 45g402kcal0g0g45.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g415g145kcal4.2g28.2g2.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3114g2205kcal127g124.4g134.8g36.4g
Valittu annoskoko1557g1103kcal63.5g62.2g67.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna779g551kcal31.8g31.1g33.7g9.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741