Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g374g82kcal3.7g16.8g0g7.5g
Tonnikala öljyssä 212g402kcal57.5g0g19.1g0g
Kesäkurpitsa449g76kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 51g447kcal0g0g50.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g461g162kcal4.6g31.4g2.3g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g2450kcal141.2g138.4g150g40.6g
Valittu annoskoko1730g1225kcal70.6g69.2g75g20.3g
Annoskoko puolitettuna865g613kcal35.3g34.6g37.5g10.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741