Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g75g17kcal0.7g3.4g0g1.5g
Tonnikala öljyssä 42g81kcal11.5g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa90g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g92g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g490kcal28.2g27.8g30g8g
Valittu annoskoko346g245kcal14.1g13.9g15g4g
Annoskoko puolitettuna173g123kcal7.1g7g7.5g2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741