Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g112g25kcal1.1g5g0g2.2g
Tonnikala öljyssä 64g121kcal17.2g0g5.7g0g
Kesäkurpitsa135g23kcal0.5g3.4g0.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g138g48kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g735kcal42.2g41.4g44.8g12g
Valittu annoskoko519g368kcal21.1g20.7g22.4g6g
Annoskoko puolitettuna260g184kcal10.6g10.4g11.2g3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741