Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g150g33kcal1.5g6.7g0g3g
Tonnikala öljyssä 85g161kcal23g0g7.6g0g
Kesäkurpitsa180g31kcal0.7g4.5g1.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.5g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g980kcal56.4g55.4g59.8g16.4g
Valittu annoskoko692g490kcal28.2g27.7g29.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna346g245kcal14.1g13.9g15g4.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741