Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g187g41kcal1.9g8.4g0g3.7g
Tonnikala öljyssä 106g201kcal28.7g0g9.5g0g
Kesäkurpitsa224g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g231g81kcal2.3g15.7g1.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g1225kcal70.4g69.2g74.8g20.2g
Valittu annoskoko865g613kcal35.2g34.6g37.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna433g306kcal17.6g17.3g18.7g5.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741