Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 524g184kcal24.2g10.2g1.6g13.1g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Juustoraaste emmental punaleima40g156kcal11.6g0g12g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 130g429kcal2.6g3.9g45.5g0g
Pekoni, paistettu 30g155kcal4.9g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2648g4504kcal296.6g28.2g352.6g26.2g
Valittu annoskoko1324g2252kcal148.3g14.1g176.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna662g1126kcal74.2g7.1g88.2g6.6g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886