Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 655g230kcal30.3g12.8g2g16.4g
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.2g0g127.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima50g195kcal14.5g0g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 163g536kcal3.2g4.9g56.9g0g
Pekoni, paistettu 38g193kcal6.2g0g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g5630kcal370.8g35.4g440.8g32.8g
Valittu annoskoko1655g2815kcal185.4g17.7g220.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna828g1408kcal92.7g8.9g110.2g8.2g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886