Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 786g276kcal36.3g15.3g2.4g19.7g
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 195g644kcal3.9g5.8g68.2g0g
Pekoni, paistettu 45g232kcal7.4g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g6756kcal445g42.2g528.8g39.4g
Valittu annoskoko1986g3378kcal222.5g21.1g264.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna993g1689kcal111.3g10.6g132.2g9.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886