Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 917g322kcal42.4g17.9g2.8g22.9g
Jauheliha, sika-nauta 1050g2325kcal183.7g0g178.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima70g273kcal20.3g0g21g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 228g751kcal4.5g6.8g79.6g0g
Pekoni, paistettu 53g270kcal8.6g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g7882kcal519g49.4g617g45.8g
Valittu annoskoko2317g3941kcal259.5g24.7g308.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna1159g1971kcal129.8g12.4g154.3g11.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886