Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1048g367kcal48.4g20.4g3.1g26.2g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g312kcal23.2g0g24g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 260g858kcal5.2g7.8g91g0g
Pekoni, paistettu 60g309kcal9.9g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5296g9008kcal593.4g56.4g705g52.4g
Valittu annoskoko2648g4504kcal296.7g28.2g352.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna1324g2252kcal148.4g14.1g176.3g13.1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886