Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1179g413kcal54.5g23g3.5g29.5g
Jauheliha, sika-nauta 1350g2989kcal236.2g0g229.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima90g351kcal26.1g0g27g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 293g966kcal5.8g8.8g102.4g0g
Pekoni, paistettu 68g348kcal11.1g0g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5958g10134kcal667.4g63.6g793.2g59g
Valittu annoskoko2979g5067kcal333.7g31.8g396.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna1490g2534kcal166.9g15.9g198.3g14.8g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886