Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g39kcal2.9g0g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g107kcal0.6g1g11.4g0g
Pekoni, paistettu 7.5g39kcal1.2g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g1126kcal74g7.2g88.2g6.6g
Valittu annoskoko331g563kcal37g3.6g44.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna166g282kcal18.5g1.8g22.1g1.7g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886