Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1310g459kcal60.5g25.5g3.9g32.8g
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 325g1073kcal6.5g9.7g113.7g0g
Pekoni, paistettu 75g386kcal12.3g0g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g11260kcal741.6g70.4g881.2g65.6g
Valittu annoskoko3310g5630kcal370.8g35.2g440.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna1655g2815kcal185.4g17.6g220.3g16.4g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886