Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 393g138kcal18.2g7.7g1.2g9.8g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.7g0g76.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima30g117kcal8.7g0g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 98g322kcal1.9g2.9g34.1g0g
Pekoni, paistettu 23g116kcal3.7g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1986g3378kcal222.4g21.2g264.4g19.6g
Valittu annoskoko993g1689kcal111.2g10.6g132.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna497g845kcal55.6g5.3g66.1g4.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886