Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g21g68kcal2.5g0.1g6.4g0g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 6.2g4.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g44g143kcal5.7g28.3g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g448kcal17.8g57.6g14.8g7.8g
Valittu annoskoko107g224kcal8.9g28.8g7.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna54g112kcal4.5g14.4g3.7g2g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981