Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g212g680kcal25.5g0.6g63.7g0g
Herkkusieni säilyke 287g49kcal6g0.6g0.9g6.9g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Punaviini 63g44kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g437g1434kcal57.3g282.9g8.3g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g4475kcal180g575.2g148.2g77.4g
Valittu annoskoko1075g2238kcal90g287.6g74.1g38.7g
Annoskoko puolitettuna538g1119kcal45g143.8g37.1g19.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981