Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g255g816kcal30.6g0.8g76.5g0g
Herkkusieni säilyke 345g58kcal7.2g0.7g1g8.3g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Punaviini 75g53kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g525g1721kcal68.7g339.5g10g36.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g5370kcal215.6g690.4g178g92.8g
Valittu annoskoko1290g2685kcal107.8g345.2g89g46.4g
Annoskoko puolitettuna645g1343kcal53.9g172.6g44.5g23.2g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981