Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g297g951kcal35.7g0.9g89.2g0g
Herkkusieni säilyke 402g68kcal8.4g0.8g1.2g9.7g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Punaviini 87g62kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g612g2008kcal80.2g396.1g11.6g42.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g6265kcal251.8g805.4g207.4g108.4g
Valittu annoskoko1505g3133kcal125.9g402.7g103.7g54.2g
Annoskoko puolitettuna753g1566kcal63g201.4g51.9g27.1g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981