Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g340g1087kcal40.8g1g101.9g0g
Herkkusieni säilyke 460g78kcal9.7g0.9g1.4g11g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Punaviini 100g71kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g700g2295kcal91.6g452.6g13.3g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g7161kcal287.8g920.2g237g123.8g
Valittu annoskoko1720g3580kcal143.9g460.1g118.5g61.9g
Annoskoko puolitettuna860g1790kcal72g230.1g59.3g31g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981