Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g340g1088kcal40.8g1g102g0g
Herkkusieni säilyke 460g78kcal9.7g0.9g1.4g11g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Punaviini 100g71kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g700g2296kcal91.7g452.9g13.3g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3442g7165kcal288g921g237.4g123.8g
Valittu annoskoko1721g3582kcal144g460.5g118.7g61.9g
Annoskoko puolitettuna861g1791kcal72g230.3g59.4g31g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981