Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g382g1223kcal45.9g1.1g114.7g0g
Herkkusieni säilyke 517g88kcal10.9g1g1.6g12.4g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Punaviini 112g79kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g787g2582kcal103.1g509.2g15g55.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g8056kcal323.6g1035.2g267g139.2g
Valittu annoskoko1935g4028kcal161.8g517.6g133.5g69.6g
Annoskoko puolitettuna968g2014kcal80.9g258.8g66.8g34.8g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981