Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g43g136kcal5.1g0.1g12.7g0g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Punaviini 13g8.8kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g87g287kcal11.5g56.6g1.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g895kcal36g115g29.6g15.4g
Valittu annoskoko215g448kcal18g57.5g14.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna108g224kcal9g28.8g7.4g3.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981