Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g425g1359kcal51g1.3g127.4g0g
Herkkusieni säilyke 575g97kcal12.1g1.1g1.7g13.8g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Punaviini 125g88kcal0.4g0.2g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g875g2868kcal114.6g565.8g16.6g61.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g8950kcal359.8g1150.4g296.4g154.6g
Valittu annoskoko2150g4475kcal179.9g575.2g148.2g77.3g
Annoskoko puolitettuna1075g2238kcal90g287.6g74.1g38.7g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981