Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g510g1631kcal61.2g1.5g152.9g0g
Herkkusieni säilyke 690g117kcal14.5g1.4g2.1g16.6g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1049g3442kcal137.5g679g19.9g73.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g10741kcal431.8g1380.6g355.6g185.8g
Valittu annoskoko2580g5370kcal215.9g690.3g177.8g92.9g
Annoskoko puolitettuna1290g2685kcal108g345.2g88.9g46.5g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981