Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g595g1903kcal71.4g1.8g178.4g0g
Herkkusieni säilyke 805g136kcal16.9g1.6g2.4g19.3g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.7g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.3g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1224g4016kcal160.4g792.1g23.3g85.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g12531kcal503.6g1610.6g415.2g216.6g
Valittu annoskoko3010g6265kcal251.8g805.3g207.6g108.3g
Annoskoko puolitettuna1505g3133kcal125.9g402.7g103.8g54.2g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981