Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g64g204kcal7.6g0.2g19.1g0g
Herkkusieni säilyke 86g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Punaviini 19g13kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g131g430kcal17.2g84.9g2.5g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1342kcal54g172.6g44.4g23.4g
Valittu annoskoko322g671kcal27g86.3g22.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna161g336kcal13.5g43.2g11.1g5.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981