Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g765g2447kcal91.7g2.3g229.4g0g
Herkkusieni säilyke 1034g175kcal21.7g2.1g3.1g24.8g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Punaviini 225g159kcal0.7g0.4g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1574g5163kcal206.2g1018.4g29.9g110.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g16111kcal647.2g2070.8g533.6g278.4g
Valittu annoskoko3870g8055kcal323.6g1035.4g266.8g139.2g
Annoskoko puolitettuna1935g4028kcal161.8g517.7g133.4g69.6g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981