Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g85g272kcal10.2g0.3g25.5g0g
Herkkusieni säilyke 115g20kcal2.4g0.2g0.3g2.8g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Punaviini 25g18kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g175g574kcal22.9g113.2g3.3g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g1791kcal71.8g230.2g59.2g31.2g
Valittu annoskoko430g896kcal35.9g115.1g29.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna215g448kcal18g57.6g14.8g7.8g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981