Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g850g2718kcal101.9g2.5g254.9g0g
Herkkusieni säilyke 1149g195kcal24.1g2.3g3.4g27.6g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Punaviini 250g176kcal0.8g0.5g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1749g5737kcal229.1g1131.6g33.2g122.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g17901kcal719g2301g592.8g309.4g
Valittu annoskoko4300g8950kcal359.5g1150.5g296.4g154.7g
Annoskoko puolitettuna2150g4475kcal179.8g575.3g148.2g77.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981