Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g127g408kcal15.3g0.4g38.2g0g
Herkkusieni säilyke 172g29kcal3.6g0.3g0.5g4.1g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g262g861kcal34.4g169.7g5g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g2685kcal107.8g345.2g89g46.4g
Valittu annoskoko645g1343kcal53.9g172.6g44.5g23.2g
Annoskoko puolitettuna323g671kcal27g86.3g22.3g11.6g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981