Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g149g476kcal17.8g0.4g44.6g0g
Herkkusieni säilyke 201g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g306g1004kcal40.1g198g5.8g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g3132kcal125.6g402.6g103.8g54g
Valittu annoskoko753g1566kcal62.8g201.3g51.9g27g
Annoskoko puolitettuna376g783kcal31.4g100.7g26g13.5g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981