Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g170g544kcal20.4g0.5g51g0g
Herkkusieni säilyke 230g39kcal4.8g0.5g0.7g5.5g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.2kcal0g0.1g0.9g0g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g350g1147kcal45.8g226.3g6.6g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g3580kcal143.8g460.2g118.6g61.8g
Valittu annoskoko860g1790kcal71.9g230.1g59.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna430g895kcal36g115.1g29.7g15.5g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981