Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g191g612kcal22.9g0.6g57.3g0g
Herkkusieni säilyke 259g44kcal5.4g0.5g0.8g6.2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g394g1291kcal51.6g254.6g7.5g27.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g4027kcal162g517.8g133.4g69.6g
Valittu annoskoko967g2014kcal81g258.9g66.7g34.8g
Annoskoko puolitettuna484g1007kcal40.5g129.5g33.4g17.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981