Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 334g739kcal58.4g0g56.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 584g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss33g112kcal7.3g0g9.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 167g551kcal3.3g5g58.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g17g64kcal5.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g3143kcal155.6g39.2g262.8g8.2g
Valittu annoskoko1135g1572kcal77.8g19.6g131.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna568g786kcal38.9g9.8g65.7g2.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134