Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss40g134kcal8.8g0g11.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g20g77kcal6.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g3772kcal186.8g47g315.6g9.8g
Valittu annoskoko1362g1886kcal93.4g23.5g157.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna681g943kcal46.7g11.8g78.9g2.5g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134