Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 467g1035kcal81.8g0g79.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 818g148kcal4.6g20.4g3.3g5.7g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss47g157kcal10.3g0g13.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 234g771kcal4.7g7g81.8g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g23g90kcal7.7g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g4400kcal218.2g54.8g368.2g11.4g
Valittu annoskoko1589g2200kcal109.1g27.4g184.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna795g1100kcal54.6g13.7g92.1g2.9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134