Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.2g0g102.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1052g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss60g201kcal13.2g0.1g16.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g992kcal6g9g105.2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g30g115kcal9.9g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g5658kcal280.4g70.8g473.4g14.8g
Valittu annoskoko2043g2829kcal140.2g35.4g236.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna1022g1415kcal70.1g17.7g118.4g3.7g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134