Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss6.7g22kcal1.5g0g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g3.3g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g629kcal31.4g7.8g52.6g1.6g
Valittu annoskoko227g314kcal15.7g3.9g26.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna114g157kcal7.9g2g13.2g0.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134