Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 668g1478kcal116.8g0g113.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1168g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss67g224kcal14.7g0.1g18.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 334g1102kcal6.7g10g116.8g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g33g128kcal11g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g6286kcal311.4g78.6g526g16.4g
Valittu annoskoko2270g3143kcal155.7g39.3g263g8.2g
Annoskoko puolitettuna1135g1572kcal77.9g19.7g131.5g4.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134