Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss10g34kcal2.2g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g5g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g942kcal46.8g11.8g78.8g2.4g
Valittu annoskoko340g471kcal23.4g5.9g39.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna170g235kcal11.7g3g19.7g0.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134