Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 134g296kcal23.4g0g22.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 234g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss13g45kcal2.9g0g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g6.7g26kcal2.2g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1257kcal62.2g15.6g105.2g3.2g
Valittu annoskoko454g629kcal31.1g7.8g52.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna227g314kcal15.6g3.9g26.3g0.8g
Arvot/100g100g138kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134